Certified Mindset / HSP Coach & Personal Trainer

Versterk je mentale en fysieke energie met een gezonde levensstijl!

Mindset- en HSP-coach Lien in Denderhoutem helpt je om beter om te gaan met hoogsensitiviteit en stress. Als je je vaak overweldigd voelt door emoties en prikkels, kan een persoonlijke coach je begeleiden naar meer rust en balans. We bieden individuele sessies voor coaching en begeleiding, gericht op persoonlijke groei en het versterken van je zelfvertrouwen.

Coach Lien

Hey, ik ben Coach Lien!

Lien is een enthousiaste en leergierige Hoogsensitieve High Sensation Seeker die mensen ondersteunt in hun bewustwording en zelfontwikkeling. Ze gebruikt haar hoogsensitiviteit als een kracht en is gespecialiseerd in onderwerpen zoals stressregulatie, energiebalans en ontstekingsremmende voeding. 

 

Lien is ervan overtuigd dat iedereen het verdient om met volle energie, beslissingskracht en positiviteit in het leven te staan. Ze helpt anderen dit te bereiken door middel van mindset coaching en leefstijlveranderingen. 

Haar motto is: “Het is oké. Het komt allemaal goed. Voor alles is er een oplossing!”

#bewustwording #energie #balans

Wat biedt Spirit by Lien?

Voel je je vaak moe en overprikkeld? Twijfel en pieker je veel? Ontbreekt het je aan goesting, focus, energie en balans? Grijp je naar een snelle snacks en zijn er geen momenten voor echte ontspanning? Ben je continu in de weer voor anderen maar vergeet je jezelf?
Dan is de Spirit Formule wat jij nu nodig hebt! 

PS: Wist je dat vele van deze klachten typisch zijn voor Hoogsensitieven? Als HSP ben je nu eenmaal gevoeliger aan overprikkeling; is je energie in balans houden geen evidentie en heb je meer nood aan quality time!

Let's lift up your spirit!

In 4 maanden tijd bouwen we samen een gezonde levensstijl uit die bij jou past en bestaat uit beweging, een positieve mindset & een gezond eetpatroon. 

Mindset- en HSP-coach Lien in Denderhoutem geeft je een traject dat duurzame oplossingen aanreikt. Je leert dicht bij jezelf blijven, omgaan met je omgeving en terug luisteren naar je lichaam, je geest en je emoties. Hierdoor maak je bewuste keuzes die écht bij je passen. Zo kan je op korte termijn terug bruisen van energie!


PS: Wist je dat omgevingsgevoeligheid een synoniem is voor Hoogsensitiviteit? Je bewust worden van je levensstijl en deze afstemmen op de noden doet wonderen!

Mindset coaching

Beweging

Gezond eetpatroon

Levenstijl 2

Levensstijl

Mindset- en HSP-coach Lien in Denderhoutem

Terug bruisen van energie in 3 maanden tijd!

Loopbaancoaching

Naast mindset coaching kan je ook bij mij terecht voor loopbaancoaching. In het traject van de loopbaanbegeleiding gaan we vooral op zoek naar wie je bent, wat jouw motivatie en drijfveren in het leven zijn en waar je gelukkig van wordt. Daarnaast kijken we naar jouw talenten en hoe je die optimaal kan inzetten in je werk.

Met volle energie terug aan de slag

Het is door die zelfreflectie dat je jezelf beter leert kennen en sterker in je schoenen zal staan. Je krijgt een andere kijk op je professionele leven en zo word je gelukkiger in je job. En dit voor slechts €90 aan de hand van loopbaancheques.

Loopbaanbegeleiding door Lien
Niets geeft me als Coach meer voldoening dan iemand vol zelfvertrouwen, met bakken energie en plezier door het leven te zien gaan!

Terug bruisen van energie in 3 maanden tijd!

Open chat
Stuur mij meteen een berichtje!
Stel mij rechtstreeks je vraag!
Hey!! Hoe kan ik je helpen?