Certified Mindset Coach & Personal Trainer

Meet your mindset coach, voedingsadviseur & personal trainer!

Wat maakt Lien nu precies Lien?

Super om je hier te mogen ontmoeten!

Mijn coachees noemen met weleens een Duracell konijn. Vol energie en enthousiasme sta ik steeds voor je klaar om je met zachte energie een schop onder de kont te geven.
Ik haal deze energie uit waardevolle verbinding met mensen, authenticiteit, beweging en positiviteit.

Ik hou ervan jou hartelijk te ontvangen, je op je gemak te doen voel, je te motiveren en jou te leren om het positieve te zien in de kleine eenvoudige dingen. #kleinegelukskes

In mijn vrije tijd laad ik mijn batterijen op door tijd door te brengen met mijn partner Arne en onze honden, Bean Si & Pretzl. Samen trekken we er graag op uit met onze tent om helemaal back to basics te kamperen in de natuur.

“Er voor alles een oplossing is; het is maar hoe je het bekijkt!”

Enthousiaste groetjes
Jouw Cheerleader
Coach Lien

Lien Naessens coach

Mijn missie: jou terug bewust maken van je lichaam en geest!

Als Mindset Coach & Personal Trainer gaat het mij over bewustwording; het is mijn missie om jou terug te doen bruisen van energie! Ik ben ervan overtuigd dat iedereen het verdient om met volle energie in het leven te staan.

Aan de hand van ademhaling, beweging en een gezond eetpatroon kom je terug in contact met je lichaam. Door bewust te kiezen voor jezelf train je je geest om (terug) positief naar jezelf en de wereld rondom jou te kijken.

Dus zoek je een mindset coach  of personal trainer die je de nodige schop onder de kont geeft om te genieten en in het hier en nu te leven dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik moedig je aan waar nodig en help je door je duurzame handvatten aan te reiken die je nu en in de toekomst zelfstandig kan inzetten. I’m your personal coach and personal trainer!

Het verhaal achter Coach Lien

Je mag me gerust een ervaringsdeskundige noemen in het op zoek gaan naar jezelf. The struggle is real!
Jarenlang was ik zoekende naar wie ik was; maar ik zat op de sneltrein van het leven. De jaren vliegen voorbij en je neemt niet écht de tijd om stil te staan bij wat jou energie geeft en of de keuzes die je maakte nog steeds bij jou passen. De sleur en de routine houden je net staande maar leveren je weinig nieuwe energie op. 

Na 10 jaar als bediende te hebben gewerkt binnen de Marketing en de IT was de maat vol. Zowel mijn lichaam als mijn hoofd hadden er genoeg van. Dit was niet de manier waarop ik de rest van mijn leven wou doorbrengen. 
Ik had nood aan een betekenisvolle job die me voldoening geeft; niet eentje die de energie en vreugde uit me zuigt.  Aan de hand van Loopbaanbegeleiding ging  er een nieuwe wereld voor me open; een wereld van mogelijkheden, opportuniteiten en bewuste beslissingen. 

Regelmatig dacht ik nog terug aan de gesprekken met mijn Loopbaancoach en de puzzelstukken vielen stilaan in elkaar. Ik weet nog dat ik dacht “Hoe fantastisch zou het zijn als ik op deze manier mensen écht kan helpen!“. Ik liet mijn job als bediende achter me en besliste om te laten leiden door mijn intuïtie,  kwaliteiten als hoogsensitief persoon en mijn passie.

Beslissing gemaakt: Ik werd Mindset Coach en Personal Trainer!

Life coach in Erpe-Mere

Jij verdient het om met volle energie in het leven te staan! Een gezonde balans tussen beweging, voeding én een positieve mindset zijn dé tools om je terug energiek en enthousiast te voelen, met het magische ingrediënt plezier! Het échte 'Lien-sausje'.

 – Lien Naessens

Mijn leerhonger

Open chat
Stuur mij meteen een berichtje!
Stel mij rechtstreeks je vraag!
Hey!! Hoe kan ik je helpen?