Certified Mindset Coach & Personal Trainer

Vind Jouw Balans: Life Coach in Erpe-Mere met Spirit by Lien

Hey, ik ben Coach Lien!

Welkom bij Spirit by Lien, jouw betrouwbare partner in persoonlijke ontwikkeling en life coach in Erpe-Mere. Hier bij Spirit by Lien geloven we dat iedereen het vermogen heeft om te groeien en te bloeien, ongeacht de uitdagingen die op hun pad komen.

Ons doel is om je te begeleiden op je reis naar een meer vervuld leven met behulp van bewezen coachingtechnieken die aangepast zijn aan jouw persoonlijke behoeften.

#doenekeerzot

Wat biedt Spirit by Lien?

Voel je je vaak moe en overweldigd, alsof alles je te veel is? Merk je dat je vreugde en passie voor het leven ergens onderweg bent verloren, terwijl je dagen gevuld zijn met snelle snacks en geen moment voor echte ontspanning? Je staat er vaak alleen voor, zonder tijd voor beweging of zelfzorg, en elke kleine tegenslag lijkt je te overspoelen.

Je verdient meer dan dit gevoel van constante uitputting, zowel mentaal als fysiek. Besluit vandaag nog dat het genoeg is geweest. Als life coach in Erpe-Mere ben ik hier om je te helpen je energie en zelfvertrouwen terug te winnen, zodat je een gelukkiger leven kunt leiden. Ontdek hoe mindset coaching je kan transformeren en je de controle over je welzijn terug kan geven.

Let's lift up your spirit!

In slechts drie maanden tijd werken we samen aan het opbouwen van een gezonde levensstijl die echt bij jou past, met aandacht voor beweging, een positieve mindset en een gezond eetpatroon.

Als jouw life coach in Erpe-Mere bied ik je duurzame oplossingen waarmee je dicht bij jezelf blijft. Je leert opnieuw luisteren naar je lichaam en je geest. Je begint weer bewuste keuzes te maken. Door een combinatie van mindset coaching, fysieke activiteit, gezonde voeding en plezier, zul je snel weer bruisen van energie!

Mindset coaching

Beweging

Gezond eetpatroon

Fun Fun Fun!

Terug bruisen van energie in 3 maanden tijd!

Loopbaancoaching

Naast mindset coaching kan je ook bij mij terecht voor loopbaancoaching. In het traject van de loopbaanbegeleiding gaan we vooral op zoek naar wie je bent, wat jouw motivatie en drijfveren in het leven zijn en waar je gelukkig van wordt. Daarnaast kijken we naar jouw talenten en hoe je die optimaal kan inzetten in je werk.

Met volle energie terug aan de slag

Het is door die zelfreflectie dat je jezelf beter leert kennen en sterker in je schoenen zal staan. Je krijgt een andere kijk op je professionele leven en zo word je gelukkiger in je job. En dit voor slechts €80 aan de hand van loopbaancheques.

Loopbaanbegeleiding door Lien
Niks geeft me als Coach meer voldoening dan iemand vol zelfvertrouwen, met bakken energie en plezier door het leven te zien gaan!
Open chat
Stuur mij meteen een berichtje!
Stel mij rechtstreeks je vraag!
Hey!! Hoe kan ik je helpen?