Certified Mindset Coach & Personal Trainer

Versterk je welzijn: Persoonlijke groei coach in Denderhoutem met Spirit by Lien

Hey, ik ben Coach Lien!

Welkom op Spirit by Lien, waar jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling onze passie is. Voor de mensen in Denderhoutem, bieden wij coaching die jou helpt om stress te beheersen en je carrière naar het volgende niveau te tillen. Persoonlijke groei coach in Denderhoutem!

#doenekeerzot

Wat biedt Spirit by Lien?

Voel je je vaak moe en overweldigd, alsof het leven je te veel wordt? Ben je onderweg je levensvreugde en passie kwijtgeraakt, terwijl je dagen zich vullen met snelle snacks en er geen moment overblijft voor echte ontspanning? Je lijkt alles alleen te moeten doen, zonder ruimte voor beweging of zelfzorg, en elke kleine tegenslag lijkt onoverkomelijk.

Je verdient beter dan dit gevoel van constante uitputting, zowel mentaal als fysiek. Besluit vandaag nog dat het genoeg is geweest. Als persoonlijke groei coach in Denderhoutem ben ik hier om je te helpen je energie en zelfvertrouwen te herwinnen, zodat je een gelukkiger en meer voldaan leven kunt leiden. Ontdek hoe mindset coaching je kan helpen transformeren en je de controle over je welzijn teruggeeft.

Let's lift up your spirit!

In slechts drie maanden tijd gaan we samen aan de slag om een gezonde levensstijl te ontwikkelen die naadloos aansluit bij jouw persoonlijkheid, met speciale aandacht voor beweging, een positieve mindset en een gezond eetpatroon.

Als jouw persoonlijke groei coach in Denderhoutem bied ik je duurzame methoden waarmee je trouw blijft aan jezelf. Je leert weer afstemmen op de signalen van je lichaam en geest. Je begint opnieuw bewuste keuzes te maken die bijdragen aan jouw welzijn. Met een mix van mindset coaching, fysieke activiteit, voedzame voeding en volop plezier, zul je snel merken dat je weer barst van de energie!

Mindset coaching

Beweging

Gezond eetpatroon

Fun Fun Fun!

Terug bruisen van energie in 3 maanden tijd!

Loopbaancoaching

Naast mindset coaching kan je ook bij mij terecht voor loopbaancoaching. In het traject van de loopbaanbegeleiding gaan we vooral op zoek naar wie je bent, wat jouw motivatie en drijfveren in het leven zijn en waar je gelukkig van wordt. Daarnaast kijken we naar jouw talenten en hoe je die optimaal kan inzetten in je werk.

Met volle energie terug aan de slag

Het is door die zelfreflectie dat je jezelf beter leert kennen en sterker in je schoenen zal staan. Je krijgt een andere kijk op je professionele leven en zo word je gelukkiger in je job. En dit voor slechts €80 aan de hand van loopbaancheques.

Loopbaanbegeleiding door Lien
Niks geeft me als Coach meer voldoening dan iemand vol zelfvertrouwen, met bakken energie en plezier door het leven te zien gaan!
Open chat
Stuur mij meteen een berichtje!
Stel mij rechtstreeks je vraag!
Hey!! Hoe kan ik je helpen?